OVERIGE PAKKETTEN

THEORIE OPLEIDING

De theorieopleiding gaat bij ons via een versnelde cursus in 1 dag en is meestal op de 1e zaterdag van de maand van 8.45 tot 16.45 in Elden bij en door Dick Joosten. De kosten voor een losse theorie dag is € 50,00.
Het theorie examen kun je ook gelijk bij die dag reserveren, die wordt dan voor je ingepland en betaal je slechts € 85,00 voor die Dag en het Examen zelf. Aanmelden hiervoor kan via ons. Les je niet bij ons kun je toch even zo goed je daarvoor aanmelden.
Je kunt ook de theorie zelf reserveren op een door jou zelf te kiezen datum en tijd op www.cbr.nl. Je moet wel in bezit zijn van een DIGI D code om te kunnen reserveren. Aanbevolen is dat je een theorie examen datum reserveert die vrij kort na de theorie opleiding van die zaterdag valt. Dan heb je alles nog vers in je geheugen. Voordat je aan dit alles begint is vooraf Zelf Studie absoluut een Pré.


WIJ HEBBEN OOK 2 EXAMENPAKKETTEN VANAF € 620,-

10 rijlessen en 1 CBR praktijkexamen voor € 620,00 of in 2 termijnen van € 310,00
15 rijlessen en 1 CBR praktijkexamen voor € 845,00 of in 3 termijnen van € 281,70


TROOSTPAKKET € 420,00

Mocht je onverhoopt gezakt zijn voor je Praktijk Examen dan hebben wij ook nog een andere aanbieding; het pleisterpakket . Dit zijn 5 Rijlessen en 1 Praktijk Herexamen voor € 420,00 (geen termijn betaling mogelijk). Het is ook mogelijk om losse lessen en een praktijkexamen te nemen, alleen is een lespakket altijd veel voordeliger.


OPFRISCURSUS € 200,00

Wij bieden je de helpende hand met onze opfriscursus voor rijbewijsbezitters.
Je bent al wel in bezit van het autorijbewijs maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je zelf geen auto hebt of door een ziekte of traumatische ervaring in het verkeer niet meer durft auto te rijden. Dan hebben wij de oplossing voor jou! Speciaal voor Jou hebben wij de opfriscursus ontwikkeld . De cursus wordt gegeven in de lesauto van onze rijschool en beginnen we met 4 Lesuren. Ook bestaat eventueel de mogelijkheid om met de eigen auto te oefenen in het laatste blok (inzittende verzekering verplicht). Dit geschied altijd in overleg en met goedkeuring van de instructeur.

Prijs hiervoor is:
Lessen in onze auto van 4 Lessen met 1 Theorieboek: voor € 200,00.
Uitbreiding met een lesblok van 2 uur voor € 90,00 is mogelijk


HEB JE EEN VRAAG? BEL ONS 0481 - 353175