OVERIGE PAKKETTEN

THEORIE OPLEIDING 50 % KORTING BIJ EEN LESPAKKET

De theorieopleiding gaat bij ons via een versnelde cursus in 1 dag en is meestal op de 1e zaterdag van de maand van 8.45 tot 16.45 in Elden. Bij afname van een pakket van 20 Rijlessen of meer bij ons, krijg je 50 % korting. De kosten voor een losse theorie dag is € 90,00 en jij betaalt dan slechts € 45,00.
Het theorie examen kun je ook gelijk bij die dag reserveren, die wordt dan voor je ingepland en betaal je slechts € 75,00 voor die Dag en het Examen zelf. (Les je niet bij ons dan kost een Theoriedag met Examen € 120,00)
Je kunt ook zelf reserveren op een door jou zelf te kiezen datum en tijd op www.cbr.nl. Je moet wel in bezit zijn van een DIGI D code om te kunnen reserveren. Aanbevolen is dat je een theorie examen datum reserveert die vrij kort na de theorie opleiding van die zaterdag valt. Dan heb je alles nog vers in je geheugen.


THEORIEMIDDELEN DIVERSE PRIJZEN

Klassikaal theorie leren verdient zeker de voorkeur. Wil je de theorie liever zelf thuis, met of zonder computer of via internet leren? Dan kunnen wij Leerboeken met of zonder CD-Rom voor je verzorgen in diverse prijsklassen en uiteenlopende soorten. Wij leveren leermiddelen van o.a. Vekabest en Verjo (toonaangevers op dit gebied). Al deze speciale leermiddelen zijn te bestellen via onze Rijschool. Neem hiervoor gerust contact met ons op.


WIJ HEBBEN OOK 2 EXAMENPAKKETTEN VANAF € 560,-

10 rijlessen en 1 CBR praktijkexamen voor € 596,00 of in 2 termijnen van € 298,-
15 rijlessen en 1 CBR praktijkexamen voor € 811,00 of in 3 termijnen van € 270,35


TROOSTPAKKET € 407,-

Mocht je onverhoopt gezakt zijn voor je Praktijk Examen dan hebben wij ook nog een andere aanbieding; het pleisterpakket . Dit zijn 5 Rijlessen en 1 Praktijk Herexamen voor € 407,00 (geen termijn betaling mogelijk). Het is ook mogelijk om losse lessen en een praktijkexamen te nemen, alleen is een lespakket altijd veel voordeliger.


OPFRISCURSUS € 196,50

Wij bieden je de helpende hand met onze opfriscursus voor rijbewijsbezitters.
Je bent al wel in bezit van het autorijbewijs maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je zelf geen auto hebt of door een ziekte of traumatische ervaring in het verkeer niet meer durft auto te rijden. Dan hebben wij de oplossing voor jou! Speciaal voor Jou hebben wij de opfriscursus ontwikkeld . De cursus wordt gegeven in de lesauto van onze rijschool en beginnen we met 4 Lesuren. Ook bestaat eventueel de mogelijkheid om met de eigen auto te oefenen in het laatste blok (inzittende verzekering verplicht). Dit geschied altijd in overleg en met goedkeuring van de instructeur.

Prijs hiervoor is:
Lessen in onze auto van 4 Lessen en eventueel daarnaast 1 Theorieboek: voor € 196,50 (Prijs voor 4 lesuren is € 172,00).
Uitbreiding kan per les a € 43,00 per uur


HEB JE EEN VRAAG? BEL ONS 0481 - 353175