Over Ons

WELKOM BIJ ONS

EEN OPLEIDING ZONDER NONSENS

Na meer dan 10 jaar Touringcarchauffeur/Reisleider te zijn geweest en in die periode meer dan 2 miljoen kilometers te hebben gereden met honderden zo niet meer vakantiegangers om deze een fijne vakantie te bezorgen in met name Zuid Duitsland, Oostenrijk en vele plaatsen elders in Europa, besloten om een carrière switch te maken. Een omscholing tot rij instructeur en een eigen rijschool oprichten lag gezien deze rijervaring en mensenkennis al snel voor de hand. Samen met mijn vrouw runnen wij deze rijschool al sinds April 2015 met succes en een slagingspercentage waar wij trots op mogen zijn. Wij zijn Louis en Djoeke en fijn dat je kijkt op onze site. Een goede keus voor een Rij – Opleiding die geheel aansluit aan jouw persoonlijke wensen. Of Je nou Jong bent of wat Ouder, voor ons is Iedere Klant, voor jou als Cursist, Koning. Het gaat ons om jouw belang, je persoonlijke voorkeur en zo heeft een ieder zijn eigen vragen en wensen waarop Hij of Zij het felbegeerde Rijbewijs wil behalen. Juist daarom ben je bij Rijschool “”Het Knooppunt”” op het juiste adres. Ook voor personen die al geruime tijd in het bezit zijn van een Rijbewijs en juist door al de veranderingen in het verkeer en de regels die dat met zich meebrengt, hun kennis weer eens bij willen schaven, doen er goed aan voor ons te kiezen. Kortom aan een ieder kunnen we onze Kennis en jarenlange Rij – Ervaring overbrengen.
Niet van die sterke teksten als “”Bij ons moet je zijn, Wij zijn de …, Wij zijn het….,”” Misschien al eens vaker tegen gekomen? Maar is dit ook altijd nagekomen??? Zonder daarbij iemand in diskrediet te brengen. Daarom bieden wij een kwalitatief Goede en Gedegen Rij – Opleiding, waarbij naar een ieder zijn eigen wensen wordt gekeken en rekening wordt gehouden. Een opleiding, zonder overbodige nonsens. Uiteraard zijn wij uitvoerig opgeleid volgens de nu geldende voorschriften van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) die geheel aansluit aan de eisen die worden gesteld aan de begeleiding, tot aan het slagen van je Praktijk – Examen.
68%

Vrouwen

32%

Mannen

95 % VAN ONZE CURSISTEN SLAGEN

Wij doen ons best om je zo goed als mogelijk te laten slagen. Hetgeen wat dan weer te vertalen is naar de slagingspercentages die worden weer gegeven bij diverse bronnen.

Dus of je nou Jong bent of wat Ouder, het gaat erom dat jij Slaagt.

Ook hebben wij in onze pakketten, onder andere het onlangs door het C.B.R. geïntroduceerde “”2 To Drive””. Rijles nemen vanaf je 16 ½ jaar of eveneens speciale Kortingen en Regelingen voor diverse doelgroepen, voor je paraat.

Contact met ons opnemen? Vul dan het formulier in onder het Kopje “Contact” en vermeld daar je naam, telefoonnummer en eventueel je emailadres. Je kunt er ook een kort bericht aan toevoegen. We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug. Daarom hebben wij na dit alles Niet – Alléén op de weg, maar ook voor een Ieder die hierbij genoemd is met zijn of haar eigen vragen en wensen om het rijbewijs te halen:

”Voor Elke Weg een Oplossing”


JE KUNT OP ONS VERTROUWEN

Aan een Ieder kunnen we onze kennis en jarenlange rij – ervaring overbrengen

LIEFDE VOOR HET VAK

Wij geven les met professionele vakkennis en liefde voor het vak, wat zeker in je voordeel werkt. Rust, Geduld, Begrip en Structuur is Onze Kracht.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Wij zijn op de afgesproken dagen en tijden bij je. Kan dit onverwacht niet door omstandigheden, dan stellen wij je direct op de hoogte.

FLEXIBEL IS ONZE KRACHT

Wij maken een weekplanning aan de hand van de door jou opgegeven beschikbare tijden. Lessen dus op een voor Jou passende tijd. Daarmee kun je zeker wekelijks lessen (wij maken geen lesafspraken in de auto, waardoor je wellicht weer een week moet wachten).

HELDER EN DUIDELIJK

Wat je met Ons afspreekt Staat, Zonder overbodige kleine lettertjes. Wij houden er niet van, Om je achteraf te belasten met bijkomende zaken. Daarom wordt vooraf alles uitvoerig met je besproken.

LEES EEN AANTAL ERVARINGEN VAN CURSISTEN

Het volgen van Rijlessen bij Louis werd voor mij getypeerd door de volgende woorden: Structuur, Duidelijkheid, Persoonlijke aandacht, Rustige opbouw en Vertrouwen. Louis legt alles heel erg duidelijk uit, hij heeft tijdens de lessen altijd de volle aandacht voor jou. Ik ben hem heel erg dankbaar voor zijn geduld tijdens de lessen. Daarnaast was hij ook altijd in voor een geintje, lette op mijn aandachtspunten en uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Een rijopleiding bij Rijschool Het Knooppunt kan ik iedereen ook van Harte aanbevelen!!!

Nadine van Nijen

Het is een hele goede rijschool. Mijn ervaring met deze rijschool is heel positief! Er wordt heel goed les gegeven en ook heel duidelijk. De rijinstructeur is heel rustig en geeft jou de ruimte en de kans om goed te leren autorijden. Moment dat je iets niet goed beheerst gaat hij met jou daarmee aan de slag totdat je het onder de knie hebt. Je gaat pas afrijden totdat je alles serieus hebt gehad en onder de knie hebt dat op je leskaart staat en dat vind ik heel erg goed anders ga je niet slagen. Ik raad Rijschool Het Knooppunt zeker aan als je wilt leren autorijden!!!

Isabel Loose

Super goede rijschool. Ik vindt Louis echt een Top Instructeur. Hij legt dingen altijd duidelijk en rustig uit, bouwt zijn lessen goed op op basis van wat de leerling nodig heeft en al kan en hij houdt zeker van een grapje tussendoor. Zal hem zeker aabevelen.

Glenn van Bekkum

Na een domper bij een vorige rijschool moest ik weer samen met Louis helemaal van voren af aan beginnen. Ik ben dankzij Louis gegroeid achter het stuur qua motivatie en vertrouwen. Door een fijne en leerzame manier heb ik mijn rijbewijs gehaald, wat nooit gelukt was zonder Louis. Super bedankt, raad Rijschool Het Knooppunt zeker aan.

Femke te Riet

HEB JE EEN VRAAG? BEL ONS 0481 - 353175