OVER ONS

WELKOM BIJ ONS

EEN OPLEIDING ZONDER NONSENS

Fijn dat je kijkt op onze site. Een goede keus voor een Rij – Opleiding die geheel aansluit aan jouw persoonlijke wensen. Of Je nou Jong bent of wat Ouder, voor ons is Iedere Klant, voor jou als Cursist, Koning. Het gaat ons om jouw belang, je persoonlijke voorkeur en zo heeft een ieder zijn eigen vragen en wensen waarop Hij of Zij het felbegeerde Rijbewijs wil behalen. Juist daarom ben je bij Rijschool “”Het Knooppunt”” op het juiste adres. Ook voor personen die al geruime tijd in het bezit zijn van een Rijbewijs en juist door al de veranderingen in het verkeer en de regels die dat met zich meebrengt, hun kennis weer eens bij willen schaven, doen er goed aan voor ons te kiezen. Kortom aan een ieder kunnen we onze Kennis en jarenlange Rij – Ervaring overbrengen.
Niet van die sterke teksten als “”Bij ons moet je zijn, Wij zijn de …, Wij zijn het….,”” Misschien al eens vaker tegen gekomen? Maar is dit ook altijd nagekomen??? Zonder daarbij iemand in diskrediet te brengen. Daarom bieden wij een kwalitatief Goede en Gedegen Rij – Opleiding, waarbij naar een ieder zijn eigen wensen wordt gekeken en rekening wordt gehouden. Een opleiding, zonder overbodige nonsens. Uiteraard zijn wij uitvoerig opgeleid volgens de nu geldende voorschriften van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) die geheel aansluit aan de eisen die worden gesteld aan de begeleiding, tot aan het slagen van je Praktijk – Examen.
58%

Vrouwen

42%

Mannen

95 % VAN ONZE CURSISTEN SLAGEN

Wij doen ons best om je zo goed als mogelijk te laten slagen. Hetgeen wat dan weer te vertalen is naar de slagingspercentages die worden weer gegeven bij diverse bronnen.

Dus of je nou Jong bent of wat Ouder, het gaat erom dat jij Slaagt.

Ook hebben wij in onze pakketten, onder andere het onlangs door het C.B.R. geïntroduceerde “”2 To Drive””. Rijles nemen vanaf je 16 ½ jaar of eveneens speciale Kortingen en Regelingen voor diverse doelgroepen, voor je paraat.

Contact met ons opnemen? Vul dan het formulier in onder het Kopje “Contact” en vermeld daar je naam, telefoonnummer en eventueel je emailadres. Je kunt er ook een kort bericht aan toevoegen. We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug. Daarom hebben wij na dit alles Niet – Alléén op de weg, maar ook voor een Ieder die hierbij genoemd is met zijn of haar eigen vragen en wensen om het rijbewijs te halen:

”Voor Elke Weg een Oplossing”


JE KUNT OP ONS VERTROUWEN

Aan een Ieder kunnen we onze kennis en jarenlange rij – ervaring overbrengen

LIEFDE VOOR HET VAK

Wij geven les met professionele vakkennis en liefde voor het vak, wat zeker in je voordeel werkt.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Wij zijn op de afgesproken dagen en tijden bij je. Kan dit onverwacht niet door omstandigheden, dan stellen wij je direct op de hoogte.

FLEXIBEL IS ONZE KRACHT

Wij overleggen met jou wat voor jou de meest gunstige tijd voor lessen is. Lessen dus op een voor jou passende tijd (na gelang de reeds geplande afspraken dit toestaat uiteraard).

HELDER EN DUIDELIJK

Wat je met Ons afspreekt Staat, Zonder overbodige kleine lettertjes. Wij houden er niet van, Om je achteraf te belasten met bijkomende zaken. Daarom wordt vooraf alles uitvoerig met je besproken.

LEES EEN AANTAL ERVARINGEN VAN CURSISTEN

Bij Rijschool Het Knooppunt leer ik Autorijden. Louis is rustig en weet goede aanwijzingen te geven. Hij is Betrouwbaar en Deskundig. Ik ben niet meer zenuwachtig.

Silvia Opmeer

Louis is een goede rijinstructeur. Met veel geduld leert hij mij auto rijden. Na wat minder goede ervaring ergens anders, ben ik blij dat ik deze overstap gemaakt heb. Bij Rijschool Het Knooppunt zit je echt goed.

Frits van der Zanden

Auto rijden leer ik bij het Knooppunt. Voor mij is het een goede instructeur. Mijn zenuwen vooraf wat ik had bij dit soort dingen bleek niet nodig te zijn. Louis weet me prima op mijn gemak te stellen. Een fijne geruststelling.

Jacqueline Jansen

De instructeur Louis van het Knooppunt leert mij de foefjes van het auto rijden. Een grapje en een babbel op zijn tijd, maar ook daar waar nodig serieus. Dit is precies wat ik zocht. Prima Kerel en een Vakman op zich.

Peter van Rossum

HEB JE EEN VRAAG? BEL ONS 0481 - 353175